Cadouri cu ciocolata

Cati dintre noi, nu am oferit macar o data in viata un cadou? Si ce poate fi mai frumos, inedit, si original, decat un cadou dulce, personalizat cu o felicitare nonconformista, o felicitare dulce, din ciocolata belgiana, felicitare personalizata cu mesajul dorit, sau chiar cu o imagine?

Să ne cunoaștem

Suntem bucuroși că ai intrat pe pagina aceasta și am dori să ne cunoaștem pentru a bucura împreună de momentele de fericire. Ne place să vedem zâmbetul de fericire al oamenilor, începând de la copii până la batrâni, atunci când primesc lucruri, și într-un mod special când primesc ciocolată dulce și mai ales să fie cu un mesaj personalizat.
Echipa noastră specialistă în ciocolată belgiană, face diverse sortimente și mărimi pentru orice persoană. Vă stăm la dispoziție pentru orice discuție în legătură cu ce informații aveți nevoie despre ciocolată. Nu ezita să ne contactezi prin una din metodele de contact mentionate la sfarsitul paginii.

Ce poate face pentru tine o simpla ciocolata?

Orice. Poate fi felul tau de a spune „multumesc”, sau de a „sparge gheata”; poate fi reprezentantul brandului tau, sau o bucurie pentru cei dragi; poate fi un mod placut de a sarbatori un succes cu partenerii de afaceri. Ai simtit nevoia vreodata sa dai cuiva ciocolată, dar nu voiai sa fie o simpla ciocolata? Daca ai simtit acest lucru, atunci simti impreuna cu noi, deoarece si noi simtit ca tine și anume ne bucuram cand primim lucruri bune, mai ales ciocolata persoanalizata. Cand primim ceva personalizat simtit ca suntem mai mult pretuiti decat atunci cand primim niste lucruri nepersonalizate.

Ce ne face pe noi atat de speciali?

Cadoul ChocoGift, personalizat, ambalat, si accesorizat, intr-un mod unic si deosebit.
Produsele din ciocolata, sunt naturale 100%, personalizarea realizandu-se tot cu ciocolata. Tabletele din ciocolata se lucreaza manual, la cele mai inalte standarde, cu certificare europeana HACCP, si intr-un timp relativ scurt, puteti avea o ciocolata personalizata, alegand dintr-o multitudine de forme si dimensiuni. De asemeni, puteti alege din modelele noastre generice( nu necesita realizare de matrita), pentru orice eveniment la care participati.