chocogift

Sa celebram iubirea, cu ChocoGift!

Legenda spune ca un preot crestin casatorea in secret cuplurile de pe vremea Imparatului roman, Claudiu al II-lea, Acest crud Imparat, interzisese casatoria, pentru a forta barbatii sa mearga la razboi. Afland acest lucru, Imparatul l-a intemnitat, spunandu-i sa mearga la razboi si sa renunte la crestinism. Dar preotul Valentin a refuzat, motiv pentru care a fost condamnat la moarte. Tot legenda spune, ca pe toata perioada intemnitarii, oropsitul preot, a trimis scrisori de adio tutoror prietenilor, scrisori pe care le semna „Sa-ti amintesti de Valentin al tau”. Se presupune ca a fost executat pe data de 14 februarie, anul 269, sau 270. De aceea, in amintirea acestui preot caresi-a sacrificat viata, in numele iubirii si al sfintei casatorii,

Valentine’s Day, adica 14 februarie, este ziua in care noi oamenii, am simtit nevoia sa celebram iubirea. Motiv pentru care, pe langa exprimarea sentimentelor, apelam la mici surprize, pentru persoana iubita. iar succesul cel mai mare il au cadourile din ciocolata. Pentru ca oricine se bucura sa savureze o bucatica aromata de ciocolata.

ChocoGift, face diferenta! Deoarece cadourile dulci pentru Ziua Indragostitilor, de la ChocoGift, contin inimioare-felicitari, care transmit mesaje dulci persoanei dragi, fiind ciocolata personalizata. Mai mult cadourile dulci, ChocoGift, sunt cadouri pentru toate buzunarele, si in plus, le adaptam fiecarui buget, sau dorinta a fiecaruia. O echipa de profesionisti va ofera consiliere in alegerea cadoului perfect, functie de evenimentul dvs.

Incercati acum, cadourile dulci, pentru Valentine’s Day, de la Chocogift. Exprimati-va sentimentele direct pe o felicitare-inima din ciocolata personalizata. Si, in plus, profitati de oferta saptamanii pentru Valentine’s Day, beneficiind de reducerile dulci. Stocurile sunt limitate!

Lasă un răspuns